În articolul de astăzi, vă prezentăm caracteristici unice și de neegalat ale iluminatului LED pentru crearea unui decor cu lumină flexibilă și eficientă, din punct de vedere energetic, fie ca folosim banda led si profile led, becuri led sau spoturi led. Utilizarea sistemelor LED nu numai că poate transforma ambientul spatiului interior in ceva minunat, dar, de asemenea, poate să umple spatiul cu strălucire și creativitate.

Atunci când LED-urile au apărut pe piață, au devenit imediat populare printre proprietarii de case, arhitecti și decoratori, datorită nuanțelor albastru-alb. În prezent, aceste elemente de iluminare pot emite, de asemenea, și culoarea galben deschis și multi-colorat sau cald ( RGB ).

Deși costul inițial de achiziție era putin mai mare în comparație cu lămpile convenționale,acum cativa ani, intre timp au devenit mai accesibile pentru ca acestea au o durabilitate ridicată și eficiență energetică. LED-urile pot opera pana la 50.000 de ore și folosesc cu pana la 75% mai puțină energie decât becurile incandescente obișnuite sau decat cele ergonomice.

Avantajul LED-urilor, in principal, este flexibilitatea. Diodele pot emite diferite spectre de lumina la diferite intensitati, în plus, ele sunt bune pentru a se potrivi în orice concept de design, nu numai in conceptele moderne, dar si in design-ul clasic.

În articolul de astăzi, vă vom prezenta principalele caracteristici ale iluminatului cu LED.

1. BANDA LED – noul tău aliat in proiectele de iluminat

In imaginea următoare puteți vedea modul în care această piesă de mobilier de bucătărie acoperă în două nuanţe diferite de culori: lumina calda sub dulapuri si lumina mov deasupra setului de mobilier.

2-iluminat-led-in-bucatarie-magazinul-de-leduri

Banda LED este o placă de circuit flexibil, cu cipuri LED atașate, din care specialistul va fi capabil să taie bucati la orice dimensiune dorita. Aceasta se face pe un suport auto-adeziv, astfel încât banda led sa poata fi ușor de instalat în aproape orice locație.

[divider width=”full” height=”1px”]
[background bg=”” padding=”30px” dark=”false”]
[ux_product_flip products=”8″ height=”500″ cat=”banda-led”]
[/background]
[divider width=”full” height=”1px”]

Benzile LED ultra-luminoase sunt perfecte pentru decorarea zonelor care necesită o mare cantitate de lumină sau chiar pentru iluminatul general. Modelele de banda led cu intensitate medie arata foarte bine în zonele în care este nevoie de o cantitate minimă de strălucire.

Benzile led normale
 sunt utilizate pentru iluminatul de accent la : mobilier, dulapuri, accesorii și obiecte de artă.

banda-led-3-tipuriBenzile LED de culoare albă pot fi ușor de amplasat spre a lumina diverse spatii în bucătărie sau în baie, si pot da un design interior de o sensibilitate specială .

iluminat-led-in-bucatarie-rafturi

Aceste sisteme de benzi led si profile led aluminiu sunt ideale pentru iluminarea spațiilor mici. Ele au o putere mai mare de lumină (luminozitate) decât multe alte optiuni de iluminat.

birou-banda-led-rosie

[divider width=”full” height=”1px”]
Daca vrei sa aflii mai multe detalii despre banda led, citeste : 
[divider]
1. Ghid util – Sisteme de iluminat banda LED + Profil LED Aluminiu

2. Ghid util – Despre banda LED si controlul luminii
[divider]
[divider width=”full” height=”1px”]

ILUMINATUL SCARILOR CU BANDA LED

Sistemele de profile led si banda led sunt ideale pentru scărilele interioare pe timp de noapte. Benzile led accentuează în mod eficient etapele și aspectul elegant al designului arhitectural.

scari-band-led-magazinul-de-leduri-1

Sistemele pentru iluminatul scărilor poate contine profile led din aluminiu cu capace dispersoare .

scari-band-led-magazinul-de-leduri-2

Sau se poate folosi numai banda led, acolo unde se poate ascunde dupa elemente deja existente .

scari-band-led-magazinul-de-leduri-3

Iluminarea treptelor este in multe cazuri o instalatie necesara, cu scop de semnalizare a acestora in locuri de interes public cum ar fi restaurante, cluburi, teatre, samd.

PROFILE LED ALUMINIU

Profilele LED au fost concepute pentru a fi folosite impreuna cu banda led. Aceste profile din aluminiu sunt vandute in diverse forme, inaltimi si latimi, pentru satisfacerea oricarui proiect de iluminat.
Profilele led sunt practice atat pentru balustrade si maini curente, scari, rafturi si dulapuri, paturi sau canapele .

[divider width=”full” height=”1px”]
[background bg=”” padding=”30px” dark=”false”]
[ux_product_flip products=”8″ height=”500″ cat=”profile-led-aluminiu”]
[/background]
[divider width=”full” height=”1px”]

2. PANOURI LED

Aceste corpuri de iluminat se pot instala in tavan dar se pot adapta si pentru mobilier, creând un aspect neted și expresiv. Din cauza panoului de acoperire suplimentar, poate fi mai rezistent la umiditate, ceea ce le face o alegere excelentă pentru baie.

2-scafa-banda-led-tavan-magazin-leduri

Panourile LED pot umple cu strălucire o casă care initial ar fi fost fără luminozitate și neobișnuită, formând o atmosferă confortabilă și liniștită.

[divider width=”full” height=”1px”]

3. ILUMINATUL IN GRADINĂ – nimic mai simplu

iluminatul-led-in-gradina
Iluminatul LED este o alegere foarte bună si pentru gradină . Optiunile sunt multiple, si, in functie de cerere, se pot monta atât profile led cu banda led, cât şi proiectoare led sau spoturi led. Orice optiune aleasă aduce un efect extraordinar gradinii tale .

[divider width=”full” height=”1px”]

4. TUBURILE LED (inlocuitor pentru tuburile neon / florescente)

Tuburile LED au un număr mare de chip-uri LED încorporate într-o carcasă, cu un scut acrilic. Ele sunt, în general, mai strălucitoare decât tuburile neon / tuburile fluorescente conventionale, deoarece acestea au un număr mare de elemente luminoase .

scafa-banda-led-tavan-magazin-leduri

[divider width=”full” height=”1px”]

5. SPOTURI LED – sunt raze de lumina

In imaginea următoare puteți vedea modul în care cele cinci spoturi led . Aceste corpuri de iluminat încastrate in mobilier luminează perfect pe dulapuri, pe pereţi sau in blatul de bucătărie.

spoturi-led-ntercontinental-hk

Aceste accesorii sunt folosite pentru a ilumina zonele aflate sub dulapuri. Aceste spoturi LED rotunde functioneaza cu consumuri reduse și, drept urmare, au un cost de consum accesibil.

[divider width=”full” height=”1px”]

6. CONTROLERE LED SI TELECOMENZI WIFI – iluminatul la indemana

Dungile strălucitoare pot transforma radical mobilierul apartamentului si il pot umple cu creativitate incredibilă și strălucire.

Aceste elemente de decor si design interior își schimbă nuanța, cu ajutorul telecomenzii wireless. In plus, proprietarul poate programa independent sistemul de iluminare sau poate programa culoarea luminii sa se schimbe pe ritmul muzicii.

controller-led-rg-telecomanda-wifi

Priviti cat de original și creativ arata acest pat cu banda LED si profile led aluminiu.

pat-banda-led

Aveți posibilitatea să utilizați banda led pentru a decora oglinda sau orice alt element.

[divider width=”full” height=”1px”]

7. NEON FLEX

Neon flex-ul este un tub din plastic sau cauciuc rotund cu chip-uri led.

Neon Flex-ul este esential pentru utilizare atât la interior cât şi la exterior, deoarece este incastrat într-un compus robust și fiabil. Acesta va arata perfect in proiectarea de terase, balustrade, poduri și scări.

Neon flexibil LED 80 D/M, 12*24MM 220V lumina galbena

[divider width=”full” height=”1px”]

8. BECURILE LED SMART

Cea mai recentă realizare a momentului – becuri led smart şi lumini inteligente, care pot fi controlate cu ajutorul unui smartphone.

becuri-led-smart-magazin-leduri

Becul inteligent reglabil prin smartphone / bluetooth / rețeaua MESH /WiFi, vă oferă controlul total asupra iluminatului in acasă. Aveți posibilitatea să modificați temperatura de culoare și luminozitatea lămpilor cu ușurință precum și controlul a mai multor lămpi din casa ta. Bucurați-vă de viața inteligent cu becuri inteligente cu LED-uri. In curand veti putea achizitiona acest tip de bec de la noi, cu o garantie de pana la 5 ani!

Vizualizeaza o prezentare a becului led smart

[divider]

V-au plăcut aceste soluții de luminat cu LED-uri pentru casă ?
Spuneți-ne gândurile voastre în comentariile de mai jos …