Lumină pe holuri și pe casa scărilor

Din motive de siguranță, holurile ca și intrările, dar și casa scărilor trebuie să fie echipate cu lumini de orientare. Corpurile de iluminat compacte sunt de lungă durată, iar tehnologia LED necesită întreținere aproape de zero, pentru astfel de soluții. Mai mult in spatiile publice se impune ca o necesitate o iluminare cat mai buna a acestor zone, din motive de siguranta.

Corpuri de iluminat cu senzori de mișcare

Iluminatul din apropierea podelei din holuri va oferi o lumină strălucitoare, iar montarea LED-urilor se va face astfel încât lumina să nu fie blocată de bagajele provenite de la cumpărături.

Soluția ideală pentru aceste locuri o reprezintă corpurile de iluminat incastrabile instalate in sistem cu senzori.

Iluminat divers în sufragerie

În funcție de momentul zilei, de starea voastră de spirit sau de ce activitate aveți, livingul ar trebui să fie iluminat suficient sau să beneficieze de o lumină corespunzătoare ambianței dorite.

Cu alte cuvinte, se poate concepe un sistem de iluminare din mai multe surse și / sau unul cu reglarea intensității luminoase. Cu o sursă de lumină montată pe tavan, celelalte sisteme cu LED-uri oferă o flexibilitate maximă.

Iluminatul cu LED-uri oferă eleganță sufrageriei sau bucătăriei

Aceasta ar însemna iluminatul cu bandă led și profile led a bucătăriei, a sufrageriei și chiar a tablourilor de pe pereți. Iluminatul cu sisteme LED de joasă tensiune poate fi ușor de controlat prin sisteme WIFI și telecomenzi. După necesitățile fiecăruia, se pot monta lămpi pentru citit, spre exemplu.

Pentru a citi și a urmări emisiunile favorite la TV este foarte important să se evite contrastele extreme de luminozitate. Pentru a realiza acest echilibru se pot folosi lumini corespunzătoare.

Locul tău popular de muncă: Bucătăria, ca un centru de activitate

iluminat-led-la-bucatarie-2017

Bucătăria este adesea centrul vieții de acasă. Aceasta include mult mai mult decât o cameră pentru gătit. Cu toate acestea, pentru a ne asigura că totul merge bine, trebuie să avem un iluminat general, dar și unul în plus pentru a putea asigura o lumină adecvată.

Se pot monta spoturi de lumină sau sisteme de bandă led și profile led. Pe suprafețele de lucru din bucătărie trebuie să existe o lumină fără mare strălucire, o lumină fără umbre, care poate proveni de la un sistem de benzi cu LED-uri.

O oază de relaxare și reconfortare: Baia

ilumina-led-in-baie-2017

Iluminatul propriu-zis din baie vă poate ajuta să vă pregătiți pentru ziua următoare, să vă înviorați dimineața și să vă relaxați seara. Dar preocuparea numărul unu trebuie să fie siguranța, deoarece suprafețele din baie sunt umede și alunecoase, de multe ori.

Numărul de surse de lumină care se pot monta în baie este determinat în funcție de spațiu, dar și de culoarea gresiei și faianței. Corpurile de iluminat situate în apropierea dușului trebuie să fie bine protejate împotriva stropilor de apă. Aceste lumini pot funcționa doar cu protecție de joasă tensiune, până la 12 V si cu sisteme de iluminat LED peste standardul IP56 – cu protecție împotriva apei și a umezelii.

O bună iluminare a oglinzii vă ajută să aveți un start lansat dimineața, când vă grăbiți și aveți nevoie de un timp scurt pentru a intra în formă. Sistemul de iluminat din apropierea oglinzii poate fi instalat în stânga ori în dreapta oglinzii.

Pentru momente tandre, în dormitor

O mare parte din timp, când nu dormim, o petrecem în dormitor. Acest lucru înseamnă că în dormitor trebuie să avem un iluminat perfect, care să ne îmbunătățească viața. Aici există diverse soluții în funcție de preferințe. Se pot monta corpuri de iluminat încastrate în perete, precum și sisteme de banda led, care oferă flexibilitate și o bună stare de spirit.

Lumina indirectă cu benzi LED este extrem de eficientă pentru a crea o atmosferă plăcută, confortabilă.

Iluminatatul pentru biroul de acasă

iluminat-led-la-birou

Atunci când lucrați acasă este necesar să avem o iluminare adecvată, care să prevină oboseala ochilor. Putem folosi lămpi LED pentru iluminatul de bază. De asemenea, pentru iluminatul biroului se pot folosi lămpi specifice de masă, care pot pivota sau roti în diverse poziții.