Iluminatul cu LED-uri in  baie înseamnă să lăsăm lumina să creeze starea noastră de spirit. Întotdeauna în baie avem nevoie de diferite intensități ale luminii, în funcție de nevoile fiecăruia.

Uneori iluminatul din această cameră trebuie să fie unul funcțional, alteori romantic. Iluminatul băii cu LED-uri oferă soluția perfectă.

Intensitatea iluminatului cu LED-uri în baie, în funcție de dorința fiecăruia

Dimineața, când lucrurile se desfășoară rapid și starea ta de spirit are nevoie de un impuls în plus pentru a fi în formă toată ziua, atunci lumina cu LED-uri trebuie să umple camera, să fie clară și prietenoasă.

Lumina indirectă realizată prin benzi LED-uri reprezintă completarea ideală pentru iluminatul oglinzii, oferind condiții optime în baie pentru bărbieritul bărbaților sau pentru fardatul femeilor.

Iluminatul cu LED-uri color

Seara, când este timpul să uităm de stresul de peste zi de la serviciu sau de la școală, iluminatul color de interior cu LED-uri din baie poate fi estompat, pentru a fi în ton cu starea noastră de spirit. Lumina caldă oferită de acest tip de iluminat, vă dă dreptul să vă bucurați de momente reconfortante în baie, care vă vor revigora după o zi de muncă obositoare.

Profile LED aluminiu

Cel mai frumos iluminat al băii, de înaltă calitate, îl reprezintă sistemul cu profile led, care are incluse benzi LED. Și asta nu numai în ceea ce privește nivelul intensității luminii cu LED-uri din baie.

Jocuri de lumini

De asemenea, pot fi realizate efecte frumoase, atrăgătaore, printr-un joc de culori. Experții în design interior recomandă ca dimineața, la răsăritul soarelui, în baie să avem o lumină roșie – portocalie sau profile cu LED-uri galbene. Lumina alb calda poate fi o alegere potrivita si mai la indemana.

Iluminat cu LED-uri, în diverse tonuri de culori

Atunci când doriți să vă relaxați, după o zi stresantă, este indicat să folosiți un iluminat cu LED-uri, care să aibă tonuri de albastru odihnitoare, care au un efect calmant, relaxant și tonifiant.

Profile LED cu banda LED în baie, în funcție de preferințe

Pentru a crea efecte speciale, care să scoată în evidență spațiul din baie, se pot monta profile led din aluminiu cu banda LED, de-a lungul pereților, dulapurilor, etajerelor sau pe tavan. Există soluții tehnice pentru orice montaj în baie, în funcție de preferințele fiecăruia și de spațiul disponibil.

Produsele Magazin-Leduri.ro, ideale pentru orice baie

Aceste produse se pot monta oriunde în baie, atunci când se dorește o iluminare indirectă generoasă cu banda LED. Se pot instala la etajeră, la dulăpior, lângă oglindă, deasupra căzii sau pe tavan. Benzile cu LED-uri sunt disponibile în diferite culori luminoase.

Nu trebuie să fiți îngrijorați pentru montarea acestor benzi cu LED-uri în baie, deoarece ele folosesc protecții speciale contra apei sau aburilor proveniți din camera de baie.

Benzile cu LED-uri sunt soluția ideală pentru un iluminat ideal în baie, creând o atmosferă destinsă, propice pentru întreaga familie.

Benzile Led pentru iluminatul color

Lumina colorată a benzilor led de tip RGB va evoca îm mod magic o varietate de nuanțe de lumină în baia voastră. Vom putea seta o culoare intensă, una mai estompată, în galben sau portocaliu, care poate fi variabilă, în funcție de starea ta de spirit, dimineața.

Seara, există mai multe tonuri de albastru sau roșu, care vă pot ajuta să vă relaxați.

Datorită stratului lor protector, benzile LED RGB sunt protejate de pătrunderea stropilor de apă sau a aburului, în momentul folosirii dușului sau a bateriei de la chiuvetă.

Profilele LED Aluminiu

Se pot utiliza profile led din aluminiu cu benzile led, sisteme care sunt destinate ascunderii in mobilier sau in spatele oglinzii, in pardoseli, oferind un confort sporit și o eleganță deosebită în baie.