Magazinul de Leduri isi propune sa aduca tehnologia iluminatului LED in prim plan, punand la dispozitia consumatorilor , un magazin on-line, cu o gama de peste 1600 surse de iluminat LED, dar si un blog cu articole explicative. Iluminatul LED este din ce in ce mai prezent in jurul nostru, fie ca vorbim de iluminat stradal, spatii birouri, magazine sau iluminatul locuintei. Totul pentru a usura schimbarea tehnologiilor invechite si ineficiente de iluminat. Magazinul de Leduri ofera un discount promotional celor ce se inscriu la primirea noutatilor magazine-leduri.ro.

 

Magazinul de Leduri a lansat platforma online, magazin-leduri.ro, platform accesibila de le PC, telefon sau tableta, la sfarsitul lunii Noiembrie 2014, punand la dispozitia clientilor o gama variata de surse si corpuri de iluminat LED. Expunerea produselor este detaliata si clara, in functie de informatiile preluate de la furnizorii nostri. Magazinul de Leduri ofera de asemenea articole detaliate pentru a usura alegerea sursei de iluminat LED echivalente surselor de iluminat clasice fie ca sunt becuri incandescente sau becuri economice. Totodata echipa Magazinul de Leduri va sta la dispozitie cu sfaturi si expertiza tehnica atat pentru a va alege produsul potrivit, dar si pentru instalarea produselor achizitionate. Fie ca esti in cautarea unui bec LED pentru locuinta ta, sau in cautarea de corpuri de iluminat a proprietatii administrate, echipa iti va fi alaturi, putand fi contactata on-line prin e-mail, chat, sau telefonic.

Ne propunem sa fim cat mai aproape de clientii nostrii, pentru o experienta unica, prin;

  • suport de calitate pentru alegerea luminii potrivite;
  • modalitati de plata diversificate (cash la livrare, OP, sau Bitcoin);
  • termen de livrare nationala de maxim 72 ore (in functie de cantitate, disponibilitate stoc, locatie); livrarea este gratuita pentru comenzi mai mari de 400 Lei;
  • calculator de eficienta, pentru identificarea solutiei echivalente LED si evidentierea economiilor ce pot fi obtinute prin alegerea solutiilor propuse;
  • instalarea produselor achizitionate, incluzand suport in alegerea solutiilor personalizate;
  • garantie standard de 2 ani pentru sursele de iluminat, cu posibilitate de extindere a garantiei pana la 5 ani;
  • preturi atractive
  • discounturi in functie de volumul comenzilor sau modul de colaborare.

Iluminatul LED apare ca o solutie eficienta, in defavorea solutiilor clasice de iluminat (incandescent, fluorescent, etc.) avand un consum redus de energie electrica, cu pana la 90%, lista de avantaje fiind mult mai mare. Avantajele oferite de iluminatul LED extind perceptia omului asupra iluminatului de la un singur criteriu (puterea comsumata, Watti), la o gama de criterii (unghi de iluminare, flux de lumina, culoarea luminii, etc.) oferind posibilitatea de acordare fina a luminii in functie de destinatia spatiului iluminat.

Magazinul de Leduri este un concept dezvoltat in parteneriat de GoLED! si Skilled Republic. GoLED este unul din primele branduri ce promoveaza iluminatul eficient cu LED pe teritoriul Romaniei, lansat in urma cu mai bine de 3 ani, care se adreseaza exclusiv companiilor, oferind practic un serviciu de eficientizare a cheltuielilor cu energia electrica, dar si consult de specialitate in ceea ce priveste iluminatul (ESCO).

Atat GoLED, cat si Magazinul de Leduri ofera o gama variata de producatori de surse si corpuri de iluminat LED, diversificand atat intevalul de preturi cat si gama de solutii performante, fara a face rabat de la calitatea produselor. Magazinul de Leduri comercializeaza produsele V-Tac, Optonica, Dienergy, Lumineco, Ultralux, urmand a implementa in prima parte a anului 2015 produsele unor furnizori consacrati in domeniu ca Electromagnetica, Philips, si altii. Gama de produse include becuri led, proiectoare led, aplice led, tuburi led, panouri led, spoturi led pentru iluminat exterior sau iluminat interior, iluminat industrial, stradal sau casnic.

 “ Avand in vedere tendintele pietelor emergente, din care Romania inca face parte, cheltuirea mai eficienta a resurselor a devenit un criteriu prioritar in viata de zi cu zi a consumatorului tip end-user, dar mai ales in ciclurile financiare ale companiilor. Posibilitatea de a reduce cheltuiala cu energia (aferenta iluminatului cu pana la 90%) vine in intampinarea acestei tendinte, odata cu impunerile de scadere a impactului asupra mediului inconjurator, dar si cu permanenta dezvoltare a produselor de care ne folosim in scopul unei conditii de viata mai bune. Iluminatul LED este de abia la inceput si cu siguranta, peste 5 ani, LED-ul va fi singura solutie de iluminat viabila ca raport calitate-pret-eficienta. Ne dorim ca pana atunci Magazinul de Leduri sa devina cel mai important furnizor (on-line dar si off-line) de solutii LED. Intrucat am pornit cu idea de eficientizare a iluminatului ca business B2B, materializata prin GoLED!, dar si influentat de cota de piata in crestere a comertului on-line, am decis impreuna cu partenerul si furnizorul nostru de solutii IT, Skilled Republic, sa lansam Magazinul de Leduri” ne spune Managing Director-ul Magazin de Leduri / GoLED! Schintee Paul.

In scurta perioada trecuta de la lansare am procesat un volum de comenzi peste asteptari, chiar daca platforma era inca in testare, demonstrand astfel apetitul romanilor pentru tehnologii avantgardiste, eficienta in iluminare, dar si accesibilitaea comertului on-line.

Multumim astfel tuturor celor ce au efectuat comenzi, dar si celor ce urmeaza sa ne viziteze prin lansarea unui discount promotional, accesibil odata cu inregistrarea la primirea newsletterului, dar si prin promisiunea echipei de a imbunatati permanent serviciile oferite.

Pentru mai multe detalii contactati:

Schintee Paul | [email protected] | +40726 191 027

Comunicat de presa – Lansare Magazinul de Leduri – magazin-leduri.ro – Ianuarie 2015 (format PDF)