Lumina indirectă este ideală, în special, pentru iluminatul LED de interior, deoarece lumina sa este difuză și lipsită de strălucirea orbitoare. Benzile moderne sunt montate pe tavan sau la baza scafelor decorative , oferind o lumină caldă care creează umbre și este distribuită în mod ideal in cameră.

Benzile LED fac încăperile să pară mai spațioase

Iluminatul practic cu LED-uri este excelent pentru montarea pe pereți, precum și pe pervazuri. Alte posibilități de economisire a energiei, cu LED-uri de interior, sunt pentru ramele ferestrelor și tavanele suspendate.

Iluminarea indirectă cu LED-uri fac camerele să pară mai mari, creând o atmosferă caldă, plăcută.

[divider width=”full” height=”1px”]
[background bg=”” padding=”30px” dark=”false”]
[ux_product_flip products=”8″ height=”500″ cat=”banda-led”]
[/background]
[divider width=”full” height=”1px”]

Instalarea benzilor cu LED-uri creează efecte de iluminare reglabile

Pentru a monta LED-urile pentru iluminatul de interior, s-au dezvoltat profile speciale care permit benzilor să fie instalate, în așa fel, încât acestea să dea lumină într-o singură direcție (spre exemplu, spre tavan) sau chiar în 2 direcții.

Benzile sunt ascunse în spatele profilelor. Acest montaj duce la crearea iluminatului indirect cu LED-uri, iar instalarea este una ușoară și rapidă.

Tavanul va fi iluminat mai puternic

În funcție de modul în care sunt plasate benzile, rezultă efecte luminoase spațiale diferite. Spre exemplu, la tavanele înalte, pot fi reduse efectele optice prin montarea benzilor cu LED-uri în poziție orizontală în profile, care direcționează lumina spre podea.

Pentru a folosi efectul de iluminare astfel încât spațiul să pară mai mare, pur și simplu benzile cu LED-uri se montează în așa fel ca plafonul să fie iluminat mai accentuat. Instalarea benzilor în jurul ferestrelor, a glafurilor sau a tijelor de susținere evidențiază în mod special perdelele din camere.

Se pot crea efecte de iluminare

Cei care doresc să meargă mai departe pot folosi Profilul PHIL, aplicat sau incastrat pentru efecte de iluminare, care se poate utiliza pentru a lumina întreaga cameră.

Dacă sunt instalate până la 4 benzi cu LED-uri paralele, atunci se creează o luminozitate suficientă, de peste 1.000 de lumeni pe metru pătrat. Acest tip de iluminare corespunde aceleiași puteri date de un bec de 75 de wați.

[divider width=”full” height=”1px”]
[background bg=”” padding=”30px” dark=”false”]
[ux_product_flip products=”8″ height=”500″ cat=”profile-led-aluminiu”]
[/background]
[divider width=”full” height=”1px”]

Produsele de iluminat vor produce efectul dorit

Pe tavane, pe bagetele decorative sau pe ferestre, produsele pot fi montate pe profilele Slim sau Surface, oferind o lumină indirectă în culori calde, albe, sau una colorată RGB.

Această iluminare cu LED-uri oferă o atmosferă destinsă și dă o mai mare adâncime camerei.

Soluții pentru un iluminat decorativ

Profilele de aluminiu pentru benzi led sunt niște soluții de montaj pentru o iluminare cu LED-uri decorativă.

Profilele de aluminiu pot fi echipate cu un difuzor care uniformizeaza lumina directă. Ele pot fi reduse în funcție de necesități, fiind adecvate pentru pereți, tavane, ferestre și bagete decorative.

Benzi cu LED-uri pentru vitrinile din sticlă

Profilul Edge a fost special conceput pentru rafturile de sticlă din vitrine. Pur și simplu se introduc benzile Your LED și se plasează profilul pe marginea din spate a raftului de sticlă, care poate să aibă o grosime cuprinsă între 4 și 8 milimetri.

Toate marginile vor începe să lumineze imediat. Efectul se va extinde și la toate obiectele din sticlă, care sunt așezate în vitrină.

Modelul Flat oferă o iluminare indirectă în orice spațiu. Benzile led, care dispun de adeziv pe spate, pot fi ușor decupate și montate sub glafuri sau pervazele ferestrelor.

Produsul potrivit pentru piese de lumină colorată

Sistemul de profil Wall poate fi atașat rafturilor sau lângă șemineu și are drept scop evidențierea în mod accentuat a zonelor camerei cu lumină indirectă și 16 culori diferite.

Aceste benzi led pot fi controlate cu ajutorul unei telecomenzi.