Daca aveti intrebari, va rugam sa va informati din Intrebarile si Raspunsurile de mai jos . In cazul in care nu ati gasit raspuns pentru intrebarea dvs, va rugam sa ne contactati sau sa apelati la Live Chat (aflat in coltul dreapta jos al paginii)

Cum pot anula sau modifica o comanda activa ?

O comanda poate fi modificata sau anulata printr-o solicitare scrisa,prin e-mail (in cazuri exceptionale prin telefon, dar cu confirmare a notificarii primite de la noi in acest sens. Pentru identificarea cat mai rapida a comenzii in discutie va rugam mentionati numarul facturii receptionate cu produsele sau numarul comenzii.

Dreptul de retragere

Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor, sau a ultimului produs. Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi numele dumneavoastră, adresa dumneavoastră poştală şi, dacă este cazul, numărul dumneavoastră de telefon, numărul de fax şi adresa de e-mail, dar mandatoriu si numarul comenzii, numarul facturii receptionate odata cu produsele si un sfat, motivatie sau orice factor cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin poştă.  În acest scop, puteţi folosi formularul de retragere; folosirea lui nu este însă obligatorie. Dacă folosiţi această opţiune, vă vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecinţele retragerii

Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări .

Expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct unei persoane autorizate de Magazin-leduri.ro, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor. Lipsa sau deteriorarea ambalajului original, pachetul incomplet, lipsa accesorii furnizate initial sunt cazuri de diminuare a valorii produselor.

In cazul in care produsele sunt returnate sub incidenta anularii garantiei (deteriorate, zgariate, torsionate, in contact cu lichide, a caror stare initiala a fost modificata din culpa cumparatorului, astfel incat aducerea produselor in cauza la starea initiala necesita inlocuirea lui), produsele vor fi reparate/inlocuite contracost, numai cu acceptul prealabil al cumparatorului, pe cheltuiala acestuia. Daca produsele livrate sunt returnate ca fiind nefunctionale sau functionale defectuos, se vor aplica termenii si conditiile de garantie.

Ce modalitati de plata sunt acceptate ?

Modalitati de plata : ramburs, transfer bancar, iar numai cu acceptul prealabil sau la indicatiile Magazinului de Leduri. In functie de modul de plata ales si de valoarea acesteia, pot aparea taxe.

In cazul comenzilor ce includ si manopera sau depasesc 1500 Lei, Magazin-Leduri.ro poate solicita plata in avans.

In cazul comenzilor cu valori mai mari de 5.000 lei, a comenzilor ce contin produse ce urmeaza a reveni in stoc in peste minim 7 zile, sau a solicitarii de instalare sau alte servicii, plata se va face doar prin banca, in contul indicat pe doumentele emise de reprezentantii nostri.

Cat timp dureaza livrarea produselor ?

In functie de locatia dumneavoastra, cat si de stocurile distribuitorilor, livrarea se poate realiza in aceeasi zi (doar zona Bucuresti-ilfov, suprataxabil „livrare Sameday”, sau la o distanta de doar 2-5 zile, data ce va va fi adusa la cunostinta ori accesand contul dumneaovastra creat pe Magazin-leduri.ro in scopul comenzii, odata cu AWB-ul coletului sau detaliile agentilor nostri.

De regula comenzile sunt procesate dupa cum urmeaza:

– Comenzile inregistrate pana in ora 12:00, de luni pana joi, vor fi livrate in ~48 de ore.

– Comenzile inregistrate dupa ora 12:00 de luni pana joi, vor fi livrate in ~72 ore.

– Comenzile inregistrate in intervalul Joi dupa ora 12:00, Duminica ora 00:00, vor fi livrate in urmatoarea zi de Miercuri

– Pentru optiunea Sameday delivery se va confirma la procesarea comenzii, si se va aplica numai pentru comenzile cu livrare in zona Bucuresti-Ilfov. Pentru a solicita oferta Sameday delivery va rugam ca inainte de finalizarea comenzii sa bifati acest tip de livreare sau sa ne contactati telefonic.

– Pentru gamele de Aparataje Electrice produsele se pot livra in 15-25 zile in functie de modelel si cantitatile solicitate

– Pentru optiunea gamele de Profile de aluminiu produsele se pot livra in 5-9 zile zile in functie de modelel si cantitatile solicitate.

Livrarile nationale sunt efectuate cu compania de curierat Nemo Express. Livrarile locale (Bucuresti) pot fi livrate cu Nemo Express sau prin reprezentantii Magazin Leduri.

Nu am primit factura, cum intru in posesia facturii fiscale ?

Factura fiscala se poate accesa online, in contul dumneavoastra si/sau la cere prin email .

Cum pot beneficia de consultanta gratuita ?

Echipa Magazinului de Leduri va consiliaza gratuit in alegerea produsului de care aveti nevoie.

Pentru orice contract de instalare a bunurilor achzitionate de la Magazinul de Leduri semnat cu firma noastra beneficiati atat de consultanta gratuita cat si de transport gratuit al produselor pe teritoriul Romaniei .

Cum sa imi aleg corpul de iluminat ?

Ce fac cu becurile arse ?

In acord cu legislatia europeana, OUG nr. 5/2015 privind deseurile de echipamente electrice si electronice, care a aparut in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 253 din 16 aprilie, se aplica din 26 aprilie. Acest act normativ inlocuieste dispozitiile stabilite prin Hotararea Guvernului nr. 1037/2010.

Magazinul de Leduri va aduce la cunostinta urmatoarele aspecte, cu privire la modul de reciclare a surselor de iluminat si a echipementelor comercializate:

 • Generatorii de deseuri, fie persoane juridice sau fizice, au obligatia legala de a nu arunca deseurile provenite din echipamente de iluminat la cosul de gunoi. Astfel de deseuri, precum si celelalte tipuri de deseuri, trebuie colectate si reciclate in mod separat, intrucat intra in categoria deseurilor periculoase.
 • se interzice eliminarea prin depozitare finala a DEEE (art. 5 alin. 2); sanctiune: cu amenda de la 500 la 1.000 de lei pentru persoanele fizice.
 • sa depuna separat deseurile si deseurile de ambalaje reciclabile acolo unde exista recipiente special destinate acestui scop (art. 27 lit. a); sanctiune: cu amenda de la 200 la 2.000 de lei.
 • sa nu abandoneze si sa nu depoziteze deseurile in afara locurilor destinate acestui scop (art. 27 lit. b); sanctiune: cu amenda de la 200 la 2.000 de lei.
 • Magazinul de Leduri va pune la dispozitie urmatoarele variante de colectare selectiva (serviciu gratuit) a surselor de ilumiant defecte, chiar daca acestea nu au fost achizitionate de la noi, astfel
  • Prin partenerul nostru Recolamp, prin centrele de colectare, sau
  • Le puteti trimite Magazinului de Leduri (costurile de transport in sarcina expeditorului)

Ce taxe platesc ?

Conform legislatiei in vigoare, preturile exprimate contin Taxa pe Valoare Adaugata – TVA de 19% din pretul de baza. In cazul in care reprezentati o companie din alt stat membru UE, aceasta taxa nu se va  plati.

Potrivit OUG 5/2015, art. 34 (1) – Magaznul de Leduri este obligat sa informeze cumparatorii, in momentul vanzarii de EEE, cu privire la costurile colectarii, tratarii si eliminarii în conditii de protectie a mediului, prin evidentierea separata a acestor costuri. In functie de produsul achizitionat, daca acesta este o sursa de lumina, se va aplica si taxa de mediu pentru echipamente DEEE, Timbru Verde, pentru fiecare sursa de lumina. Aceasta taxa nu este inclusa in pret, iar pe comenzile efectuate se va adauga automat la procesarea comenzii .

Magazin-leduri.ro este autorizat:

 • Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – 36414/28.09.2015
 • Agenția Națională pentru Protecția Mediului – RO-2018-11-EEE-1663-II
 • CIF: RO23657086

Cantitate livrabila pentru Banda LED:

 • Pentru banda LED alimentata la 220V AC, pretul exprimat este per metru si se poate cumpara la metru sau multiplu.
 • Pentru unele produse banda LED, pretul exprimat este per metru, comercializarea produsului facandu-se la 5m sau multiplu de 5m. O rola de 5m banda LED este unitate ade vanzare.
 • Pentru unele produse Banda LED, pretul exprimat este per rola de 5m, comercializarea produslui facandu-se 5m sau multiplu de 5m. O rola de 5m banda LED este unitate ade vanzare.

Va rugam sa consultati reprezentantii Magazin-leduri.ro pentru a va clarifica asupra modelului ales de dumneavoastra si modalitatea de ambalare a acestora.