Informatii transport

magazin-leduri.ro livreaza comenzile pe tot teritoriul Romaniei. Pentru livrari in afara tarii va rugam sa ne contactati.

Livrarile prin curierat le facem prin compania de curierat Fan Courier.

Costuri de transport

Costul de livrare nationala este de 25 lei/comanda (TVA inclus), insa in functie de localitatea de destinatie, dupa completarea adresei de catre cumparator in formularul de finalizare a comenzii, costul de livrare poate fi mai mare si va fi exprimat in concordanta cu tarifele Fan Courier si lista de km externi fata de centrele lor regionale. Costul de livrare locala (Bucuresti) este de 19 lei/comanda (TVA inclus).
Pentru comenzile cu valoare mai mare de 500 lei inclusiv TVA livrarea este gratuita pe teritoriul Romaniei
In situatia in care optati pentru modalitatea de plata cu OP sau online cu cardul, livrarea se va face doar dupa incasarea contravalorii facturii proforme iar costul transportului va fi mai mic cu suma perceputa in mod normal pentru ramburs. Daca livrarea se va face intr-o localitate/comuna sau sat unde firma de curierat nu are punct de lucru pot aparea costuri suplimentare de transport si se vor aplica doar cu acceptul dumneavoastra.

Toate costurile de livrare/transport vor fi incluse in suma solicitata ramburs.

Termene de livrare

Termenul de livrare standard este de 72 ore din momentul in care a fost primita comanda.
Cu exceptie acest termen se poate prelungi cu o zi lucratoare sau mai multe in functie de evolutia stocului in momentul in care ati transmis comanda. Intarzieri la livrare mai pot aparea fara voia noastra sau a firmei de curierat din diverse motive (conditii meteo, trafic, etc). Un consultant magazin-leduri.ro va lua legatura cu dumneavoastra si o sa va informeze despre oricare situatie care se abate de la conditiile standard prezentate pe site.

Compania de curierat are program in cele mai multe puncte de lucru de luni pana vineri intre orele 08:30 – 18:00 si sambata intre 08:30 si 13:00. Livrarile se pot face la adresa de domiciliu, la munca sau la alta adresa specificata de dumneavoastra si se vor face in timpul programului.

Totodata comenzile se pot ridica de la sediul curierului daca doriti acest lucru si ati specificat acest lucru in prealabil.

Procesul de livrare

In ziua in care coletul va ajunge la sediul curierului, un reprezentant o sa va contacteze pentru a stabili intervalul orar cand doriti sa se faca livrarea.

In cazul coletelor foarte grele, voluminoase sau multe la numar firma de curierat este obligata sa faca livrarea in fata locuintei (casa, bloc, etc).

Desfacerea coletelor se poate face doar dupa ce achitati contravaloarea sumei cerute ramburs.

Pentru suma ceruta ramburs curierul va elibera chitanta. In situatia in care plata s-a facut online cu cardul sau cu ordin de plata nu se va mai percepe nici un ramburs in momentul livrarii.

Exceptii

In situatia in care se constata la deschiderea coletului sau a ambalajului original ca produsele comandate nu corespund cantitativ sau calitativ, acestea trebuiesc returnate curierului si totodata trebuie sa faceti un proces verbal de constatare cu reprezentul firmei de curierat. Un exemplar va ramane la dumneavoastra iar unul la Fan Courier. In ambele cazuri (produs spart, fisurat, crapat, deformat sau produs lipsa) trebuie sa sa ne transmiteti pe e-mail sau pe fax o copie a procesului verbal de constatare cu toate informatiile complete iar noi va vom livra un alt produs nou.

Toate costurile de transport care apar in aceste situatii de exceptie vor fi in responsabilitatea noastra.

Precizam ca pana acum nu am avut o asemenea situatie si ca toate produsele/coletele livrate au fost conforme din toate punctele de vedere.

Curierul nu este obligat sa asiste la testarea sau punerea in functiune a produselor comandate.

Pentru mai multe detalii privind conditiile de livrare puteti sa ne contactati la: contact [at] magazin-leduri.ro